2 dagar in på nya schemat!

Nu är jag 2 dagar in på det nya gymschemat och det är roligt med lite förändringar.
Igår var det överkropp som gällde och övningarna var Bänkpress,Stående stångrodd,sittande hantelpress,bicepscurl med rak stång och liggande tricepspress.
 
Har gått från att alltid köra 4 set a 10-12 rep till att köra 3 set a 8-10 rep.
Det betyder ju att jag får lägga på mer vikt och vilotiden är ändrad från ca 2-3 min mellan varje set till max 90 sek vilket medför mer pump I musklerna såklart.
Men tycker det känns fjuttigt att sluta vid 3 set...får väl helt enkelt lägga på ännu mer vikt när jag är varm I kläderna på detta schemat.
 
Idag var det Underkroppen som skulle få sitt,började med en skön PowerWalk runt Bro vid 04:25 snåret...
50 minuter med skön musik och totalt mörker ger faktiskt energi det med...
På gymmet blev det Knäböj,Benpress,Raka Marklyft,Sittande lårcurl,stående vadpress och 10 min Mage på det..
Då jag inte kört tunga benövningar på länge då jag fokuserat på löpningen så blev det ett mördarpass för låren idag...GÖTT...
Extra jobbigt med Solen I ögonen ;)
Benpasset resulterade I att mina favvofillingar åkte I soporna...
Tur jag har ett par till,skall väl tillägga att dom var säkert 10 år gamla och rejält urtvättade :)
Nu får vi se om man orkar ta ett litet löppass/rollerblades ikväll eller om jag bara väntar på den mörka promenaden som väntar även Imorgonbitti...
 
Men det börjar märkas på kläderna att kroppen ändrar form och förflyttar/förminskar/förbättrar villkoren för min kropp att få plats I klädesplaggen....tycker ju själv att jag stått still viktmässigt ett tag sedan jag gick från 95 kg till 87-88 kg.Men som dom säger...muskler väger mer än fett ;)
Kanske till och med kan ta fram mina nya men knappt använda chinos nu när jag reser till Barcelona med jobbet på torsdag och kommer I mina Björn Borg badbrallor som man köpte för ett antal år sedan :)
Gillas skarpt....
Håller även på att försöka få hjälp med kost/proteinpulver/PWO/Kreatin/DAA/BCAA och allt vad det heter så man orkar med allt och även har energi kvar till att leka med mina älskade busungar då man är hemma och är ledig :)
Värsta coolingen I Ironmandräkt och rosa trehjuling :)
Och denna sötnöten som springer omkring mest hela tiden nu :)
Och kom ihåg...det finns inget dåligt väder...bara dåliga ursäkter....
 
 
 

Kommentera här: