Äntligen kom vintern och livade upp lite :)

Så kom äntligen det vita som vi väntat på ett tag,allt blev ljusare och framförallt lite roligare.
 
Har ju en liten pöjch som blev riktigt glad när han tittade ut genom fönstret i lördagsorse,skrek till mamma och pappa att oj titta....
Det var bara att pälsa på sig och gå ut,vi fick till och med åka till firmans förråd för att hämta pulkan.
All snö och lek var mycket uppskattat och vi kom in med rosiga kinder då tempraturen nått ända ner till minus 7-8 grader.
Då var vi riktigt nöjda med att vi valde lite vardagslyx som öppenspis,drog i gång och 2 timmar senare hade vi härliga 26 grader varmt i rummet....
 
Idag körde jag mitt 4:e pass av totalt 92 innan Stockholm maraton och vilken kontrast mot i fredags då jag sprang i 7 grader varmt och regn(i mitten på Januari)mot idag då det var -8 grader och vitt på marken.
Men rundan blev skön med massor av frisk luft i lungorna,idag var det 25 min lugn löpning men skulle läggas in 5 st 30-45 sekunders lite snabbare löpning i lätt uppförsbacke.
Det börjar kännas bra nu och kroppen svarar på träningen och inte en känning av vare sig håll eller andra krämpor,gött.
 
 
 
 
Efter löpningen blev det en tripp till Ikea för lite mat,lek och inhandling av klädskåp till hallen och som vanligt en full gul påse med smådetaljer som inte var med på min lista iallafall ;) tur det blir bra då.
Väl hemma igen så blev det på med öppnaspisen igen och kolla lite tacknat med Benjamin samtidigt som vi beställde schysst badkar med lejontassar och ny blandare.
Imorrn kommer ju nästa gäng och drar igång med övervåningen också vilket blir jättespännande att följa.
Och kom ihåg...det finns inga dåliga kläder,bara dåliga ursäkter ;)
 
 
 
 

Kommentera här: