Siddu på faaan,solen tittar fram igen....

Vaknade upp av att det var ljust utanför....eller drömmer jag,nejdå solen var faktiskt uppe och torkade upp gator och gräsmattor lite.
Hubert kom in och hoppade upp i sängen vid 9 tiden,vi låg och gosade en halvtimme innan man tog sig upp för att aktivera honom lite.
När det ändå var fint väder ute så passade vi på att ta oss till brommafälten för att få springa lite lös,han blev inte så mycket aktiverad igår eftersom Sara blivit sjuk igen,tredje gången på kort tid nu.
Vi försöker träna honom varje runda vi går nu och han är jätteduktig,inkallning har varit den svåraste biten men idag så får han MVG på den punkten,vi mötte andra hundar och människor men han lyssnade på mina kommandon och var så stolt när han fick beröm(och godis förstås).
Lagade till en riktig helgfrulle när vi kom hem, med allt vad det innebär,avnjöt den vid tv`n och en hyfsad film.
I söndags så tog vi en ny seger i innebandyn(8 av 11 poäng på de 4 senaste matcherna) segersiffrorna skrevs till 12-6 men vi var ändå inte nöjda med spelet.
Har varit med de senaste 4 matcherna och skyfflat in 7 poäng(5 mål och 2 ass) på dom vilket är bra för att vara back.
Men det är ju trots allt div-6 så jag vet att jag kan bättre men då måste vi ha bästa laget varje gång,då är det inte många lag i våran serie som slår oss.
Är ju inte så seriöst med 1 träning i veckan och match ca.varannan vecka.
Veckan har varit bra jobbmässigt och vi har fått mycket gjort och även fått in lite nya jobb men också fått ett negativt besked angående ett storjobb åt PEAB.
Men det är bara att gneta vidare så löser sig allt nog....
I måndags var vi och kollade Huberts rygg,leder och muskler hos en hundspecialist,hon tyckte allt såg bra ut vilket var skönt att höra.
I torsdags så blev jag och Mats utbjudna av Pontus på käk och öl inne på O`learys vid centralen.
Vi åt 3 rätters och kollade på hockey,drack öl med en massa skitsnackandes under tiden.
Mycket trevligt var det,var väl hemma vid 24 tiden,var inte alls så seg på morgonen efter så rivningen av ställningen gick ganska fort.
Alltid skönt att få en relativt tidig fredag.
Köpte med mig ingridienser till hemmagjord pizza och lite vindruvor,godis,dricka till sjuklingen där hemma.
Sedan blev det soffan och 3 filmer innan vi somnade skönt i sängen.
Resten av helgen blir lugn,funderar på att dra med mig Sara ut för att införskaffa julbelysning till balkongen bara,alla andra i detta område är så gråa och tråkiga så vi får väl försöka liva upp lite här i området...
Hejsvejs!

Skön låt.......